El nostre departament d'atenció al client, disposa d'un servei postvenda des d’ on intentarem solucionar qualsevol problema que pugui sorgir en relació als nostres articles o trameses, intentant oferir una atenció ràpida i eficaç als nostres clients.

DISPOSA D’ UN TERMINI MÀXIM DE 15 DIES DES DE LA RECEPCIÓ PER A NOTIFICAR EL CANVI O DEVOLUCIÓ. Passats els 15 dies sense que rebem notificació, Rompoda S.L. no es farà càrrec de la incidència.

Perquè el canvi o devolució siguin acceptats, les peces no podran haver estat usades i s' hauran de lliurar al centre de recollida, en les mateixes condicions en què s'han rebut, és a dir amb el seu corresponent embolcall i amb totes les seves etiquetes.

Rompoda S.L., no acceptarà el canvi o devolució de cap peça que no compleixi amb aquests requisits.

Si per qualsevol motiu no queda satisfet amb la seva comanda, té un termini de 15 dies hàbils (a comptar de la data de recepció de la comanda), per tornar-la.( Segons art . 44 de la Llei 7/1996, de 15 de gener d' Ordenació del Comerç Minorista modificada per la Llei 47/2002, de 19 de desembre).

Un cop s'entregui la mercaderia i es comprovi que es donen totes les condicions anteriors, Rompoda S.L. admetrà la devolució del producte i procedirà al canvi o l'abonament. La devolució de l'import es farà tenint en compte la modalitat de pagament utilitzada en la compra.

 • Si es va efectuar el pagament a través de targeta. s' abonarà l' import a la mateixa targeta.
 • Si es va efectuar el pagament mitjançant transferència, haurà d'indicar un número de compte on abonar l' import.

En el cas de productes defectuosos o enviaments erronis, totes les despeses d' enviament aniran a càrrec de Rompoda S.L. No admetrem enviaments a ports deguts.

 

COM GESTIONAR UN CANVI. Els canvis que es produeixin per un error atribuïble a ROMPODA, estaran exempts de ports i es farà de franc.

Els canvis que es produeixin per un error del client, haurà d'esperar al nou termini de lliurament gratuït i sinó haurà d'escollir l'enviament urgent amb sobrecost addicional

 

Passos a executar per a la gestió d'un canvi:

 

historial copia.png

 • Seleccionar, clicant en els quadrets, els articles a canviar o retornar. 
 • Exposar els motius de la incidència, quines talles cal canviar, quines peces es poden haver enviat erròniament etc .., en el quadre de text. 
 • Clicar en “fer un comprovant de la devolució”.
 •  
 •  

seleccio historial copia.png

 • Amb l'imprès de devolució i les peces a retornar em dirigeixo al col.legi o botiga i entrego al responsable de material perquè em validi el canvi o devolució

devolucio imprimi copia.png

 

 • ROMPODA, acceptarà, si s’escau, la devolució i farà un val de compra per l' import del material a canviar, que el client podrà utilitzar en realitzar una nova comanda amb les talles correctes. 

 

 • Si fos un canvi de talla i no hi ha diferència de preu, l'equip de Rompoda farà el canvi fem servir el val de compra i una nova comanda

 

 • El client farà una nova comanda sol·licitant el(s) article(s) correcte(s) i en el resum de compra apareixerà el val de compra, cal clicar a sobre i acceptar i l'import es restarà automàticament del total de la comanda.
 • resum comanda copia.png

 • El client rebrà la nova comanda a ports pagats, en la següent data de entrega. Aquesta data apareix en el moment d'escollir el transport, i és aquí on el client te la opció d'escollir el transport urgent