Condicions de compra.

La realització d' una comanda implica la connexió a la web de https://vedruna.rompoda.com, a través de la web clickedu i utilització dels formularis de la botiga, seguint les instruccions que en ells i en les pàgines de condicions s' indiquen. Els preus són aquells expressats a la web. Les dades de comanda són guardades per https://vedruna.rompoda.com i cada client és un usuari que tindrà accés dins la nostra web a tot el seu historial de comandes.

La validació d' una comanda en la nostra web implica el coneixement i acceptació de les condicions d' ús tal com estan expressades en les pàgines d' ajuda i d' explicació de la forma i condicions de compra.

Després de la realització de la compra el client si ho desitja, rebrà un email amb el registre de la seva comanda i la notificació de la data de lliurament.

Els preus al detall mostrats online sempre inclouen el 21% d' IVA a Catalunya.

En el transport hi han 2 opcions:

. Enviaments quinzenals segons el calendari detallat en Com fer la comanda amb els costos d' enviament GRATUÏTS i entregats a l'escola.

. Enviaments urgents (2-3 dies) amb un cost de 3.99 euros i entregats a l'escola. En casos excepcionals hi ha la possibilitat d'enviar al domicili del comprador (períodes de tancament de l'escola).

Garanties

Els defectes o desperfectes deguts a una incorrecta utilització o manipulació del material o els desgastos produïts per un ús normal del mateix, no s' inclouen en aquesta garantia.

Les minves en la funcionalitat dels articles, degudes a les limitacions de concepció dels mateixos, també estan excloses de la cobertura d' aquesta garantia. Consulteu el consell especialitzat del nostre Servei d' Atenció al Client.

Trencament d'estocs

En el nostre portal, només posem a la venda productes en estoc. No obstant això, la sincronització de la web amb el magatzem no és instantània.

A més a més, en el període de temps transcorregut entre que el client registra una comanda al portal fins que la rebem i registrem el justificant de pagament, podria esgotar-se algun producte.

També hi poden haver moments puntuals amb una forta demanda de mercaderies, de manera que es podria donar algun cas aïllat en què no es pugui servir una comanda en la seva data correcta per falta d'estoc.

Quan això passi, Rompoda tindrà l'obligació de servir la comanda en qüestió el més aviat possible i s'haurà de posar en contacte amb el client per comunicar-li la data de lliurament aproximada.